Witam all, niestety nie mam czasu szukać jaki olej mam lać do silnika 2.0 TDI BKD dalej mam lać CASTROL EDGE 5W40 FST TURBO DIESEL czy szukać innego nie interesuje mnie ceny tylko dbanie silnika i mniej hałasu mam przebieg 115tys.km. Pozdrawiam
Jak odblokować program "Opiekun"?
Zwiń
X
-
Jak odblokować program "Opiekun"?
Znajoma ma mały kłopot z komputerem.
Kupiła swojej siostrzenicy na komunię laptopa.
Aby chronić dziecko przed niewłaściwymi treściami zainstalowała program Opiekun po czym zablokowała w nim większość stron a następnie ustawiła hasło.
Okazało się, że część stron jest niepotrzebnie zablokowana i fajnie byłoby je teraz odblokować.
Jednak zapomniała hasła
Co zrobić aby odblokować program? Problem jest o tyle większy, że nie da się odinstalować tego programu bez podania tego samego hasła.
Pomożecie?Freshtimers.pl, czyli mój mały fanpage z samochodami na wielkim Facebooku
https://www.facebook.com/Freshtimers
-
-
google naszym przyjacielem
How to Make a Website with free web hosting services & cheap web hosting for ecommerce & small business hosting. Create & Make a Free Website with Affordable web hosting provider free website promotion tools & web stats. Free Website Builder, Templates, & Best Free Web Hosting. How to Create a Website
trochę zabawy z tym będzie ale .....
to raz a dwa niech dzwoni do saportui niech go wspierają skoro oprogramowanie jest legalne
O rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lorugoogle naszym przyjacielem
How to Make a Website with free web hosting services & cheap web hosting for ecommerce & small business hosting. Create & Make a Free Website with Affordable web hosting provider free website promotion tools & web stats. Free Website Builder, Templates, & Best Free Web Hosting. How to Create a Website
trochę zabawy z tym będzie ale .....
to raz a dwa niech dzwoni do saportui niech go wspierają skoro oprogramowanie jest legalne
Problem jest o tyle większy, że koleżanka nie bardzo zna się na komputerach, a tym bardziej ona jest w Poznaniu a ja w Warszawie...Freshtimers.pl, czyli mój mały fanpage z samochodami na wielkim Facebooku
https://www.facebook.com/Freshtimers
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez klekocixProblem jest o tyle większy, że koleżanka nie bardzo zna się na komputerach, a tym bardziej ona jest w Poznaniu a ja w Warszawie...
Pozostaje tylko kwestia "wsparcia użytkowników" na stronie producenta.
Edit znalazłem taką informację:
"Wystarczy zainstalować inną przeglądarke niż ta która była przy instalacji opiekuna/ucznia(pewnie IE) Mi po zainstalowaniu opery już nic nie wyskakiwało :]"
Co prawda to chyba inny program niż w temacie, ale może to proste rozwiązanie pomoże i tutaj.Jeśli jedziesz szybciej niż ja, jesteś wariatem.
Jeśli jedziesz wolniej niż ja, jesteś debilem
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez obrusA tak wogóle, jaki program polecacie, by mieć pewność, że moje smyki (8 i 10 lat) nie chodzą po stronach zakazanych?
aby to działało ze zmiennym IP, to musisz mieć opendns updater - przy każdej zmianie IP przez providera dostarcza im informację, jaki masz IP, aby to działało. w sumie lekkie, łatwe i przyjemne. do obejścia przez np. operę turbo, tor browsera, ale na dzieciaki starczy. dodatkowo nie instalujesz na prywatnym kompie żadnego spowalniacza, który żre sporo zasobów (updater wkracza tylko wtedy, gdy zmieniasz ip, poza tym zajmuje ledwie kilkaset kb i "śpi")
Komentarz
-
Komentarz